FOTÓMODELL KLUB - BP.
http://fotomodell.azx.hu

Az első nagyon könnyű lépések a lehetséges sikerek felé

ÁLTALÁNOS:

A modellvilágban lehetséges esélyekre pályázó, kezdő - fotóanyaggal még nem rendelkező - fiatal lányok érdeklődésére számítunk, akik nem szívesen fizetnének egy fotóportfolióért több tízezer esetleg százezer forintnál is többet - hiába. Ez a modell-szakmai weboldal korrekt lehetőséget ajánl minden kezdő fotómodell hölgy számára, hogy akár saját (e-mailben küldött) fotóival, akár a bp.-i fotóstúdiónkban készítendő bemutatkozó anyagával felhívja magára a várható megbízók - fotósok, filmesek, reklá-mosok, marketingesek, ügynökségek, stb. - figyelmét. Természetesen a weboldal kap-csolatrendszerén keresztül, fotóval ajánljuk is a modelljeinket különféle - tudomásunk-ra jutó - válogatásokra és megbízásokra és ezt eddig elég szép eredménnyel tettük. A siker nyilván nem lehet garantálva, de az esélyéhez vezető út mindenki előtt nyitva áll.

A weboldalunkra és csapatunkba fotózásra jelentkező kedves hölgyekkel egy előzetes kétoldalú tájékozódó beszélgetést folytatunk, hogy tisztázzuk az elképzelésüket és az adódó lehetőségeket. Amennyiben ez a beszélgetés pozitív végkifejletű, akkor indul a fotózási őrület, amelynek részleteit egyeztetjük. 

Azon lányok közül, akik az általunk készített fotóportfolió anyagából összeállított válo-gatással kerülnek fel a fotomodell.azx.hu weboldalra, nagy esélyük lehet, hogy meghí-vásos alapon jelen lehetnek az exkluzív weboldalunkon is, ahol díjmentes, de önkölt-séges és folyamatos a további bemutató fotók készítése (korlátlan alkalommal és kép-számmal). Mindehhez jön még egy igen sokoldalú, személyiséget és színészi képes-séget is tükröző bemutatás és ajánlás.

A rámenős csapatba tartozó lányoknak szakmai tanácsadás képértékeléssel, modell-tréning fotózással és munkakeresési közreműködés is igénybe vehető. Nálunk nincs feszített kereskedelmi hajsza, hiszen nincs főnök, nincs megrendelő, van viszont igen remek hangulat.

FOTÓZÁS:

A tájékozódó beszélgetések és a későbbi fotózások a Nagykörúton már több mint 15 éve működő fotóstúdiónkban és tavasztól őszig külsőben is történnek minden nap 12 és 17 óra közötti kezdéssel. Egy fotózás általában másfél-két órát vehet igénybe. Csak addig fotózunk, ameddig van hozzá hangulat. Előzetesen megbeszéljük a jelmezeket, a sztorit, a stílust, aztán majd jól eltérünk ezektől. A készítendő fotók darabszá-ma nem korlátozott. Az elkészült fotókat szabad felhasználásra CD-n átadjuk.

5.000 Ft

Nálunk nincsenek egetverő költségek, mindössze egyszeri 5.000 Ft,  amely tartalmazza egy fotózás (legalább 3-5 beállítás) és a saját weboldali megjelenés éves költségét is. A nálunk készült fotóidat bármely közösségi oldalon szabadon felhasználhatod.

Ha felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, akkor nyugodtan jelentkezz egy személyes beszélgetésre a bp.-i nagykörúti irodánkba, azzal ugyanis még nem veszíthetsz és nem vállalsz semmilyen elkötelezettséget. Nagylány vagy már, hogy dönthess, nem?

 

 Előzetes kapcsolat-felvételi űrlap - KliKK ide!

 

 Előzetes kapcsolat-felvételi űrlap a privátfotó verzióhoz- KliKK ide!

E-MAIL-ben küldött bemutató fotók esetén:

Az oldalfenntartás éves költsége, ha hozott (küldött) saját digitális fotóval jelentkezel, akkor 2.000 Ft / év.

2.000 Ft / év
http://fotomodell.azx.hu